21.4.05

"RUTA PER LA BARCELONA DEL QUIXOT"

Tal com diu la Flora, la "RUTA PER LA BARCELONA DEL QUIXOT" ens va agradar molt a tots. Crec que veure la pel·lícula "Caballero don Quijote" de Manuel Gutiérrez Aragon el dilluns i visitar EL Museu d’Història de la Ciutat el dimarts, va ser un encert ja que ens va permetre aprofitar encara més la visita.
La pel·lícula del dilluns, que per cert jo vaig qualificar de “pal”, va servir per introduir-nos al esperit del Quixot, sobretot al de la segona part, i conèixer per sobre les seves principals aventures.
La visita del dimarts del Museu d’Història de la Ciutat ens va donar a conèixer la Barcelona romana com era i com s’hi vivia. Això ens va donar la base per poder comprendre la seva posterior evolució. Les explicacions de la guia van ser molt bones i divertides (llàstima de les campanes de la catedral que no ens deixaven sentir gaire bé res mentre estàvem visitant el temple romà). La visita va acabar davant de la maqueta de la Barcelona medieval, lloc on va començar la visita de la "RUTA PER LA BARCELONA DEL QUIXOT".
Llàstima que no tothom va poder fer les tres activitat...