1.5.05

Una setmana després...

Una setmana després de la Setmana Cultural, l'activitat en el blog s'ha relaxat i sembla que estigui adormit, però encara esperem altres aportacions que ens parlin de com van anar algunes de les sortides que es van realitzar.

D'altra banda, pel comentari "sense comentaris" al text sobre l'Acte de Sant Jordi i la cloenda de la Setmana Cultural, veiem que hi ha una sensació de decepció per la manca d'ús del català. És veritat que no existeix al centre una normalització efectiva del català com a llengua vehicular; és veritat que la població que assisteix actualment a l’escola conforma una gran diversitat d’orígens i de formes d’expressió, que fan difícil la desitjada normalització. I també és veritat que les iniciatives per fer realitat un canvi qualitatiu en aquest sentit han de sortir del centre i de les persones que hi treballen; la responsabilitat és nostra, de tota la comunitat educativa, inclosos els “profes” de català, que poden tenir més informació sobre quins llibres seria interessant adquirir per a la biblioteca, sobre quins llibres de fàcil lectura poden ajudar a les persones que comencen a llegir en català, i sobre quins llibres d’iniciació són els més adequats per facilitar l’aprenentatge. Només cal suggerir-los.

I seguint parlant de llibres, com que, encara que hagi passat Sant Jordi, continua l’Any del Llibre i la Lectura, proposo que utilitzem el blog per recomanar llibres que ens hagin agradat. D’aquesta manera, podem intercanviar informació sobre la literatura i enriquir les nostres experiències amb la lectura.

A veure qui s’anima.

1 comentaris:

At 8:28 p. m., Anonymous MARI ANGELES diu...

La semana cultural esta muy bién, pero a mi me gustaria que cada jueves hubiese clase de informatica, por que con tantas fiestas hemos faltado mucho, y estamos pagando un curso para asistir cada jueves,por que si no se nos olvidara todo, espero que con mi comentario nadie se moleste, pero algunas de mis compañeras opinan igual que yo.un saludo. MARI ANGELES.

 

Publicar un comentario

<< Home